Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Bamboe fair trade stoelen van topkwaliteit
16138
post-template-default,single,single-post,postid-16138,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

07 sep Bamboe fair trade stoelen van topkwaliteit

Bamboestoelen zijn stoelen van topkwaliteit. Dit komt door de bamboe. Bamboe is een sterk materiaal en breek je niet zomaar doormidden. Steeds meer mensen schaffen en bamboestoel aan. Het kunnen niet gewone bamboestoelen zijn maar ook bijvoorbeeld bamboe kinderstoelen of bamboe schommelstoelen. Ook is het naast stoelen ook mogelijk om bamboe tafels te maken. De bamboestoelen worden in het buitenland gemaakt. De mensen worden er goed voor betaalde en kunnen hun gezin hiermee onderhouden. Er worden meubels geproduceerd en tegelijk respect voor de mens en milieu getoond.

De missie en kwaliteit

De missie is simpel: zoveel mogelijk meubels produceren met respect voor de mens en het milieu. Het heeft veel verschillende doelen ook. Het doel is om zoveel mogelijk mensen in arme landen aan een baan te helpen en ze goed te betalen om hun gezin of familie te kunnen onderhouden. Dit gebeurt namelijk niet in alle landen. Veel mensen worden uitgebuit. Ze maken lange dagen voor een hongerloon. Er wordt voor gezorgd dat dit probleem de wereld uitgaat en dat iedereen in de toekomst kan werken voor een goed loon en hiermee een gezin of zichzelf kan onderhouden.

Er wordt ook aan werkomstandigheden gedacht. De werknemer moet zich op zijn gemak voelen tijdens het werk. Ook moeten er geen gevaarlijke dingen om de werknemer zijn. Geen gevaarlijke apparaten of gevaarlijke stoffen. En als die er zijn mogen deze niet ingeademd worden. Dit kan door te werken met mondkapjes of ander beschermmateriaal.

Ook moet er gedacht worden aan het milieu. Het milieu staat ook centraal bij ons. Bij het maken van het interieur wordt gebruik gemaakt van goed materiaal. Materiaal dat stevig is en tegelijk niet schadelijk is voor het milieu. Bamboe creëert weinig afval en er worden hierdoor ook geen chemicaliën geproduceerd.

Bamboe is geschikt voor binnen en buiten en is onwijs duurzaam. Ze hebben een lange levensduur en zijn niet schadelijk voor het milieu.

Kwaliteit

Kwaliteit is ook belangrijk. Dat vindt de klant maar ook het bedrijf. Zonder kwaliteit leveren ben je nergens. Met bamboe lever je kwaliteit en de garantie dat de stoelen en tafels lang mee gaan.  De werknemers krijgen goed betaald en hebben de kennis en ervaring om deze stoelen zo te maken dat de stoelen onwijs stevig zijn. Bamboe is van zichzelf al stevig materiaal. Maar als het ook goed geweven wordt is het nog beter en zijn de stoelen niet kapot te krijgen. De stoelen zijn sterk, mooi en passen bijna in elke huisstijl. Voor een goede prijs heb je een prachtige bamboestoel en werk je mee aan de opbouw van het milieu en help je mensen in arme landen.

Bron: https://www.fairfurniture.com/nl/