Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Binnenplanten in alle maten
15649
post-template-default,single,single-post,postid-15649,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

30 aug Binnenplanten in alle maten

 Heb jij ook weleens 5 tuincentrums afgezocht voor die ene mooie kamerplant die je ook bij de buren hebt zien staan? Het blijkt in veel gevallen niet altijd makkelijk om een vergelijkbaar exemplaar terug te vinden. Vooral grote kamerplanten zijn in tuincentrums schaars. En dat is ook niet vreemd, het kost immers een hoop geld om vele verschillende grote kamerplanten op voorraad te houden. Daarom wordt het online verkopen van binnenplanten steeds interessanter. Webshops hoeven namelijk de voorraad niet zelf te houden, maar kopen de planten pas in bij de kweker nadat deze besteld is. Dit heeft bovendien voor de consument als voordeel dat ze altijd een versproduct ontvangen. Maar er zijn meer voordelen.

Kamerplanten online bestellen? Ja dat kan!

Webshops bieden vaak een veel groter assortiment binnenplanten dan tuincentrums, hierdoor vind je planten in allerlei soorten, maten en modellen. Bovendien is jouw ideale plant gemakkelijk te vinden door middel van filters. Selecteer bijvoorbeeld jouw gewenste hoogte of prijsklassen.

Kamerplanten bezorgen

Heb je er weleens over nagedacht hoe je een grote kamerplant van bijvoorbeeld 1,5 meter thuiskrijgt? Niet iedereen heeft zo’n ruime auto dat deze erin past. Vaak moet je een plant horizontaal vervoeren. Indien je kamerplanten online besteld, wordt deze netjes verpakt en verticaal vervoert. Zo heb jij geen last van aarde in je auto en weet je zeker dat de plant in goede staat aankomt.

Webshops met kamerplanten

10 jaar geleden was het nog spannend om een boek online aan te schaffen. Voor levende producten is deze fase momenteel van toepassing. Pas sinds enkele jaren zijn webshops actief met de verkoop van levende planten. Dat dit een succes is blijkt uit de vele positieve reviews. Daarnaast zien we webshops internationaal uitbreiden. Nederlanders zijn verdomd goed in het kweken van planten, hier profiteren de Nederlandse-planten-webshops flink van. Door leveranciers dicht bij huis te hebben zijn korte levertijden gegarandeerd. Wel zo fijn met levende producten. Een voorbeeld hiervan is 123kamerplanten, dit bedrijf is sinds kort ook actief in Duitsland met 123 zimmerpflanzen en verwacht op korte termijn uit te breiden naar meerdere Europese landen.