Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Breng uw huis in winterse sferen met deze tips!
16210
post-template-default,single,single-post,postid-16210,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
winterse sferen

07 nov Breng uw huis in winterse sferen met deze tips!

De winter staat weer voor de deur! Dit betekent dat men langzaamaan probeert om winterse elementen aan hun interieur toe te voegen. Denk hierbij niet alleen aan het gebruik van een kerstboom in december, maar ook aan verschillende andere interieurelementen. In dit artikel vertellen we u meer over de mogelijkheden die u heeft om de winterse sferen in huis te halen! Denk overigens niet alleen aan de wintermaanden, maar bijvoorbeeld ook aan de herfst, wat de periode is van de kleurrijke bladeren, kastanjes en eikeltjes. Zeker voor uw kinderen biedt dit verschillende mogelijkheden.

Een sfeervolle herfsttafel met uw kinderen maken

U kunt de herfst op verschillende manieren in uw huis terug laten komen. Een van de mogelijkheden die u heeft is het creëren van een herfsttafel met uw kinderen. Trek er met z’n allen op uit naar het bos en houd een wedstrijdje wie de mooiste bladeren weet te vinden. Naast kleurrijke bladeren kunt u de herfsttafel vullen met kastanjes en eikeltjes die u in het bos gevonden heeft. Zo creëert u een sfeervol hoekje in uw woning!

Tip: laat uw kinderen mooie figuren maken met de kastanjes, door hier satéprikkers in te steken.

Na de herfst de winter in huis halen

Wanneer december in zicht komt kunt u de herfsttafel vervangen voor verschillende winterse elementen in uw interieur. Koop bijvoorbeeld een mooie pot met een deksel. De deksel kunt u vullen met nepsneeuw en een kleine slee of kerstboom. Het is een heel simpele accessoire, die prachtig staat bij een houten kast! Zorg er hierbij wel voor dat de pot met deksel doorzichtig is. Ook kunt u van papier een mooie slinger met kerstbomen maken. Deze slinger kunt u boven uw televisie of bank aan de muur hangen. Richting de kerst mag natuurlijk ook de kerstboom niet in uw woning ontbreken!