Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Canvas schilderijen, een perfect drukwerk op een canvas doek
15801
post-template-default,single,single-post,postid-15801,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

05 jan Canvas schilderijen, een perfect drukwerk op een canvas doek

Nee, een grote fan van schilderijen ben ik niet. Veel te klassiek als je het mij vraagt. Maar voor de canvas schilderijen van canvaswinkel.nl, maak ik graag een uitzondering. Nu gaat het hier ook niet om ‘echte’ schilderijen, maar perfect drukwerk op een canvas doek. Een heel ander gegeven en een heel andere uitstraling.

Een kunstwerk op je canvas schilderij?

Van die standaard schilderijen daar moet ik niet van weten. Maar mijn eigen foto’s of gewoon foto’s van een goede fotograaf op canvas schilderijen laten vereeuwigen, dat vind ik iets helemaal anders. Vaak is dit een pak minder klassiek, sprankelen de kleuren veel meer en past het beter in het interieur. Zelf ben ik ondertussen helemaal overtuigd van de meerwaarde van canvas schilderijen. Ik kies bij canvaswinkel.nl zelf mijn foto’s, laat ze binnen de week op een canvas drukken en geniet nog eens van een garantie van 85 jaar op de kleuren ook. Zo kan ik mijn interieur helemaal afwerken hoe ik het zelf wil. De prijs valt bovendien heel goed mee, waardoor ik geregeld van kunstwerk kan veranderen.

Mooi meegenomen!

Nu woon ik niet enorm groot en het is dan ook belangrijk dat de canvas schilderijen perfect in de door mij gevraagde maat zijn. Nu moet je dat eens proberen te zoeken in de winkel: onmogelijk! Bij canvaswinkel.nl geef je zelf de maten online in en wordt het canvas schilderij vervolgens tot op de centimeter nauwkeurig uitgewerkt. Perfect om het in mijn interieur in te passen.

Kunst op maat 

Ik noem mijn canvas schilderijen dan ook graag kunst op maat. Eigenlijk bepaal je alles zelf. Want als je zelf een verdienstelijke fotograaf bent kan je ook je eigen foto’s op het canvas laten drukken. Alle canvas schilderijen komen met een stevige garantie en vergen amper onderhoud. Ze zijn waterbestendig, waardoor je ze met een klamme doek kan afvegen moest er toch een ongelukje gebeuren. Op de website kan je rustig en op eigen tempo alle mogelijkheden bekijken en ook qua prijs kom je niet voor verrassingen te staan. Bij het ingeven van het formaat krijg je meteen de prijs te zien.

Mijn vaste leverancier 

Ondertussen kan ik wel stellen dat canvaswinkel.nl is uitgegroeid tot mijn vaste leverancier van canvas schilderijen. Ben je op zoek naar een canvas of werk je liever met dibond of plexiglas? Er zijn verschillende mogelijkheden bij canvaswinkel.nl en binnen de week heb je ze allemaal in huis. Mij hoeven ze alvast niet meer te overtuigen en ik jullie ook niet. Ga vooral zelf eens online kijken.