Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Creatief met tafels en stoelen
16156
post-template-default,single,single-post,postid-16156,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

27 sep Creatief met tafels en stoelen

Een creatieve toets maakt van een gewone kamer een smaakvolle plek. Dat geldt ook in de woonkamer. Door creatief om te gaan met de inrichting, creëer je een soort van verrassingseffect dat gasten op een aangename manier zal verbazen. Met tafels en stoelen kan je bijvoorbeeld alle kanten op. Laat je inspireren…

Een regenboog van kleuren

Wie nieuwe stoelen gaat kopen, zal direct merken dat er heel veel mogelijkheden zijn. En dan heb ik het niet alleen over de verschillende modellen. Zelfs één specifieke stoel is vaak op tientallen manieren personaliseerbaar. Je kan bijvoorbeeld een andere kuip kiezen, de bekleding veranderen en het onderstel wisselen. Op deze manier wordt één stoel een soort van shapeshifter.

Maak handig gebruik van deze mogelijkheid om jouw eetkamer een creatieve toets te geven. Mix 2, 3 of meer kleuren voor een speelse uitstraling. Het resultaat zal verrassend mooi zijn!

Een zitbank

De meeste mensen kiezen voor stoelen aan hun eettafel. Doch; het kan ook anders. Probeer eens een zitbank. Zitbanken zijn mooi en praktisch. Er zitten namelijk geen armleuningen in de weg. Eventueel kan je ervoor opteren om aan één zijde van de tafel een zitbank te plaatsen, en aan de andere kant enkele stoelen. Dat is een echte blikvanger.

Een bonte mix

Wil je nog een stapje verder gaan? Mix dan verschillende merken en modellen. Een klassieke houten schoolstoel, een oude caféstoel, enkele modernere designs … laat je fantasie de vrije loop. Leuk aan deze aanpak is dat je makkelijk een nieuwe stoel vindt wanneer er eentje kapot gaat. Rij gewoon naar de dichtstbijzijnde kringwinkel en snuister even door het aanbod. Simpel en budgetvriendelijk!