Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | De voordelen van een kledingkast op maat
16575
post-template-default,single,single-post,postid-16575,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

29 mei De voordelen van een kledingkast op maat

De voordelen van een kledingkast op maat

Ga je binnenkort verhuizen en heb je geen zin om je hele kledingkast te demonteren om hem vervolgens weer helemaal te monteren? Of vind je het gewoon tijd om je kledingkast na al die jaren te vervangen? Dan is dit artikel bedoeld voor jou! We gaan in dit artikel namelijk in op de voordelen die een kledingkast op maat zoal met zich meebrengt. Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder!

Passend maken bij elk interieur

Het eerste voordeel kan je eigenlijk al wel uit de benaming halen: op maat (voor jou). Een kledingkast op maat is precies afgesteld op jouw smaak en voorkeuren. Doordat je hem volledig zelf kunt samenstellen (online of offline) bepaal je zelf de kleuren en het materiaal. Zo kan je hem dus bij elk mogelijk slaapkamerinterieur laten aansluiten.

 

Is je slaapkamer bijvoorbeeld in een landelijke stijl? Kies dan voor een houten kledingkast in een natuurlijke kleur. Of is modern meer jouw ding? Kies dan voor een schuifdeurkast in een donkere kleur.

Bepaal zelf de indeling

Ken je dat? Dat je een kledingkast vol hangrekken hebt, terwijl een groot deel van je kleding gewoon op de planken ligt? Of juist andersom? Met een kledingkast op maat is dat verleden tijd! Je bepaalt bij een op maat gemaakte kledingkast namelijk niet alleen het uiterlijk maar ook het innerlijk zelf. Nooit meer ongebruikte hangrekken of een ruim overschot aan legplanken. Kies wat jij (en misschien je partner) nodig hebt en benut de ruimte in je kledingkast optimaal.

Gratis bezorging & montage

Voor het laatste grote voordeel verwijs ik graag even terug naar de eerste zin van dit artikel: wie heeft er nou zin om die hele kast te demonteren en monteren? Ik in ieder geval niet! Bestel je namelijk een kledingkast op maat, dan wordt deze in de meeste gevallen gratis bezorgd én gemonteerd.

 

Door middel van hun online kastentool kan je gemakkelijk en duidelijk je kledingkast samenstellen en zie je precies hoe die eruit komt te zien. Vervolgens zullen zij een bezorgmoment met je inplannen en monteren ze de kledingkast voor je op de plek waar die moet komen te staan.