Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Do-it-yourself interieurtrends
15904
post-template-default,single,single-post,postid-15904,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

17 mrt Do-it-yourself interieurtrends

Net zoals de seizoenen van tijd tot stond een nieuwe outfit aantrekken, veranderen ook de trends op gebied van interieur en huiselijke decoratie. Met de map vol 2017 trends onder de arm schotelen we jullie maar al te graag enkele van de hot and burning do-it-yourself interieurtrends voor het komende jaar voor.

Do-it-yourself interieurtrends: Letterborden

Ze zijn zeker niet nieuw, maar daarom niet minder mooi. Letterborden zijn van alle tijden, hebben een sterke uitstraling en vertellen je bezoekers of gasten op een leuke manier wat je met hen wilt delen. Ze duiken op in winkeletalages, voor hippe loungebars maar ook steeds vaker in de woonkamer. Je hebt ze ook in de vorm van letterlampen of circusverlichting. Deel met de wereld jouw favoriete quote, de naam van je pasgeborene of het menu van de dag. Met een houten bord, zwarte vilt en materiaal om witte letters te maken, kom je al een heel eind. Je kunt ook andere soort DIY lampen zelf maken.

Do-it-yourself interieurtrends: Botanisch wonen

Wie het woord do-it-yourself interieurtrends in de mond neemt, kan niet onder het begrip botanisch wonen of ook wel urban jungle genoemd uit. Dit is dé interieurtrend van het afgelopen jaar… niet alleen wat do-it-yourself decoratie betreft maar bijvoorbeeld ook binnen de meubelwereld. Het hele concept draait om een stukje natuur naar binnen te brengen. Eén worden met de natuur die ons omringt. Zelfs zonder groene vingers zijn er heel wat leuke do-it-yourself manieren, denk bijvoorbeeld aan botanisch behang, om je ruimte een groen kantje te geven.

Do-it-yourself interieurtrends: Terrariums groot en klein

Terrariums, groot en klein, veroveren onze interieurs…en dan daar zijn we de interieurgoeroe ’s dankbaar voor. Met zoveel stijlen en variaties kan je ze ophangen, schilderen en ze vullen met alles wat je hartje maar begeert. Wij houden wel van de ronde glazen terrariums die met kleurrijke en knotsgekke cactusjes in potgrond gedecoreerd worden. Maar laat je do-it-self ideeën gerust de vrije loop gaan.