Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Drie verschillende woonplaatsen in West-Nederland
16726
post-template-default,single,single-post,postid-16726,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

11 feb Drie verschillende woonplaatsen in West-Nederland

Wil je graag in de omgeving van Roelofarendsveen wonen? Dan vind je deze plaats midden in de driehoek tussen Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Dit is natuurlijk een uitermate strategische plek om te wonen, zodat je snel in een van die steden bent maar ook aardig midden in de natuur terecht komt. Roelofarendsveen is niet voor niets de plaats waarvandaan de meeste tulpen in Nederland worden geleverd. 

Kijk wat er aan nieuwbouw beschikbaar is in Roelofarendsveen

In Roelofarendsveen kun je kiezen voor een reeds bestaande woning maar er wordt ook veel aan nieuwbouw gezet. Zie de nieuwbouw in Roelofarendsveen hier om te bekijken wat er zoal gebouwd wordt of nog op de planning staat. Zo weet je meteen wat voor huizen er komen en kun je bekijken wat bij jou en binnen het beschikbare budget past. 

Alles wat je nodig hebt vind je in Roelofarendsveen

Wonen in Roelofarendsveen heeft als voordeel dat je van alle gemakken voorzien bent, ook in de plaats zelf. Je hoeft niet direct naar een grotere nabijgelegen stad maar vindt er in de plaats zelf ook alles wat je nodig hebt. Voorzieningen zijn er voldoende en vind je er nu net niet wat je wilt of werk je in een andere stad? Dan ben je daar snel vanuit Roelofarendsveen omdat dit zo strategisch ligt. Ook voor mensen die werken op Schiphol is het een prima uitvalsbasis.

Wonen in een grotere stad

In Roelofarendsveen woon je dichtbij de natuur en toch in een stad. Er is een groot recreatiegebied in de buurt en als je wilt kun je toch snel naar een andere locatie, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Kies je toch liever een andere (grotere) stad in het westen van het land? Denk dan eens aan Amsterdam of Den Haag. Kijk goed waar wonen je wat lijkt en waar je ook gunstig zit ten opzichte van je werk of andere voorzieningen. 

Wonen in landelijk gebied

Er zijn ook nog kleinere steden en dorpen in de nabijheid waar het rustig wonen is en het je aan niets ontbreekt. Vanuit deze kleinere plaatsen ben je toch snel in stedelijk gebied maar woon je niet enkel tussen het beton maar ook in een groenrijke omgeving. Zo kies jij een woonplaats die het beste bij jou, je gezin en je situatie past. Roelofarendsveen zit qua grootte er mooi tussenin en door de strategische ligging is deze stad zeker geen slechte keuze.