Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Een knusse kamer in een warme woning
16309
post-template-default,single,single-post,postid-16309,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

12 apr Een knusse kamer in een warme woning

Is dat een ideaal waar je naar streeft? Dan is een fraaie pelletkachel zeker aan jou besteed! Alleen het uiterlijk van een dergelijke kachel straalt ar warmte jouw woonkamer binnen! Het Tolbertse bedrijf RR Pelletkachel levert voor scherpe prijzen een keur aan deze sfeervolle verwarmingen. Je hebt een ruime keuze uit modellen met een modern of juist een authentiek uiterlijk. Zo vind je altijd het ideale apparaat dat perfect past bij de sfeer die je in je huiskamer wilt creëren. Wil je deze warmte door je hele huis verspreiden? Dan kunnen we je de installatie van een pelletketel zeker aanbevelen! Ga naar de website van RR Pelletkachel voor meer informatie.

Milieubewuste verwarming

Als je kiest voor een fraaie pelletkachel, dan ben je zeer milieubewust bezig. Dit type verwarming baseert zich op pellets, oftewel korreltjes van hout. De verbranding van deze korrels creëert rookgassen, die door een warmtewisselaar in warmte worden omgezet. De voorkeur gaat uit naar lichtgekleurde pellets, die minder chloorgas bevatten dan de donkere variant en daarmee een minder milieubelastende uitstoot veroorzaken.

Bovendien krijg je een schouderklopje van de Nederlandse regering als je voor dit systeem kiest! Den Haag is namelijk dol op duurzame verwarming en beloont gebruikers met subsidie. Mede hierdoor is het mogelijk om je investering al in 18 maanden terug te verdienen! Dit is echter wel afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de installatie, isolatie en het gasverbruik. Meer informatie over dit efficiënte systeem vind je online bij RR Pelletkachel!