Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Een nieuwe verflaag doet wonderen!
16410
post-template-default,single,single-post,postid-16410,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

20 sep Een nieuwe verflaag doet wonderen!

Wanneer heeft u voor het laatst de kozijnen laten schilderen? Regelmatig onderhoud aan uw woning is aan te raden. U kunt te maken krijgen met scheurtjes en loslatende verf. Het interieur van uw woning wordt hier niet mooier van, en als u niets doet kan het probleem zich verergeren. Een duidelijk signaal dus, om een binnenschilder in te schakelen. Een nieuwe verflaag doet wonderen!

Een goede bescherming voor uw interieur

Een nieuw likje verf is niet alleen mooi, het zorgt er ook voor dat uw interieur weer tegen een stootje kan. Het geeft bescherming tegen slijtage en het materiaal gaat langer mee. Ook heeft u minder snel kans op vocht in huis. Er kunnen namelijk schimmels ontstaan in vochtige ruimtes. Het schilderwerk geeft hier bescherming tegen.

Schakel voor schilderwerk een vakman in!

Misschien denkt u zelf gemakkelijk een schildersklus uit te voeren. Een plafond sauzen, dat moet toch te doen zijn. U kunt dit toch beter overlaten aan een vakman. Bij goed schilderwerk komt veel kijken, en niet iedereen heeft hier verstand van. Het zou zonde zijn, als u alles over moet laten doen. Dat kost een hoop geld en energie. Ook is het best moeilijk boven het hoofd te werken. Wij nemen voor u die klus graag uit handen. Vul het aanvraagformulier in op onze website, en wij brengen u in contact met die ervaren vakman!

Welke soort verf wordt er voor binnenschilderwerk gebruikt?

Als een schilder bij u aan het werk is, wilt u geen overlast hebben. Onze vakkundige mensen, werken netjes en nauwkeurig. Uw meubels worden afgedekt met een schoon laken, en het overige houtwerk wordt afgeplakt. Onze schilders gebruiken verf op waterbasis. Dit is een acrylverf die minder schadelijk is voor uw gezondheid en het milieu. Binnen een mum van tijd is deze verf droog, en er zit geen nare geur aan zodat u de woning weer snel kunt betreden.