Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Elektrisch zit-sta bureau
16325
post-template-default,single,single-post,postid-16325,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

08 mei Elektrisch zit-sta bureau

Wanneer je gezondheid je lief is en je een overwegend zittend beroep hebt, dan kun je een zit-sta bureau overwegen. Dit is eigenlijk letterlijk zoals je het leest. Een bureau dat geschikt is om zowel zittend als staand aan te werken. Dit betekent dat je zelf het bureau in kunt stellen op de manier van werken die je op dat moment wenst. Afhankelijk van het soort zit-sta bureau kan je makkelijk variëren gedurende de week of zelfs dag.

Verschillende soorten

Je hebt ook zit-sta bureaus die je handmatig kunt verstellen, maar een elektrisch verstelbaar bureau is natuurlijk wel zo praktisch. Je bureaublad weegt namelijk nogal wat. Dus als je elke keer bij het willen veranderen van de hoogte van je werkblad aan een zwengel moet draaien werkt dat niet prettig. De elektrische versie gaat je natuurlijk veel makkelijker af. En het maakt helemaal niet uit of een nu om je individuele werkplek of een ander soort werkplek gaat. Je kunt ook gebruik maken van vergadertafels die in hoogte aan te passen zijn aan het soort vergadering of de wensen van de gebruikers van de volgende vergadering.

Persoonlijke voorkeuren

Zit-sta bureaus kan je in veel maten en kleuren kopen. Je ziet ze in hoekversies en ook een bureau voor twee personen waarbij de één staat en de ander zit behoort tot je mogelijkheden. Als je een nieuwe werkplek mag uitkiezen of als verantwoordelijke voor de inrichting van een werkvloer nieuw meubilair gaat uitzoeken, dan wil je weten wat de voordelen zijn. Niet alleen vinden werknemers het prettig om hun eigen werkhouding te kunnen uitkiezen, ook lever je een positieve bijdrage aan het concentratievermogen van je team. Fysieke ongemakken krijgen door van werkhouding te wisselen ook minder de kans om de kop op te steken.

Eisen aan zit-sta bureau

Ieder mens is anders en dus zijn de eisen aan je werkplek anders. Ga je op zoek naar een zit-sta bureau? Kijk dan eens bij Bureaustoelexpress.nl. Let je op aspecten als een correcte werkhouding en welke afmetingen daar bij horen. Maar je houdt ook rekening met het gewicht dat het bureau moet kunnen dragen. Het maakt natuurlijk heel veel uit of je alleen een laptop op je bureau hebt staan, of een volledige desktop computer met dubbele beeldschermen en een printer.