Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Genieten van uw tuin, zelfs in de koude wintermaanden!
16216
post-template-default,single,single-post,postid-16216,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
wintertuin

07 nov Genieten van uw tuin, zelfs in de koude wintermaanden!

De tuin moet een plek zijn waar u zich zeker in de zomer heerlijk in moet kunnen ontspannen. Onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de ondergaande zon! Of wat te denken van uw spelende huisdieren en kinderen op het gazon in uw tuin? Er is niets fijner voor een ouder. U wilt echter niet alleen in de zomermaanden van uw tuin kunnen genieten. Ook in de winter moeten er mogelijkheden zijn om even rustig bij te komen van een lange werkdag. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende manieren om ook in de winterperiode van uw tuin te kunnen genieten.

Tip: kijk eens op in de blogs van hoveniersbedrijven! Hier kunt u inspiratie opdoen voor de inrichting van uw eigen tuin.

Combineer zomer- en winterplanten met elkaar

Bij het indelen van uw tuin zult u verschillende elementen aan uw tuin toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van een gazon met een groot terras, een tuinhuisje en verschillende planten en struiken. Bij het kiezen van planten en struiken voor uw tuin dient u rekening te houden met de bloeitijd en –periode van deze planten en struiken. Het beste is logischerwijs het combineren van planten die in de zomer bloeien, met planten die juist in de wintermaanden tot bloei komen. Zo heeft uw tuin altijd een gezellige uitstraling!

Warme jacuzzi of sauna in de tuin plaatsen

Om vervolgens ook in de wintermaanden buiten te kunnen zitten, kunt u een sauna of jacuzzi aan uw tuin toevoegen. In de afgelopen jaren is het aanbod aan deze luxeproducten sterk toegenomen. Dit heeft de prijs voor een sauna of jacuzzi laten dalen, waardoor deze voor een breder publiek toegankelijk zijn geworden. Er is niets lekkerder dan genieten van uw tuin vanuit uw warme jacuzzi! Een jacuzzi of sauna kunt u heel eenvoudig online bestellen. Er zijn verschillende tuinwinkels met een webwinkel.