Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Een goed binnenklimaat voor uw kantoor
16270
post-template-default,single,single-post,postid-16270,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

29 jan Een goed binnenklimaat voor uw kantoor

Een comfortabele werkplaats creëren is een opdracht waar heel wat bij komt kijken. Vaak onderschatten mensen het belang van een goede isolatie hierbij – maar niettemin maakt het er een essentieel onderdeel van uit. Verwol beseft dat, en wil iedereen dan ok de mogelijkheid bieden van een optimale werkomgeving te genieten.

Hoe creëert u nu een goed, aangenaam binnenklimaat voor uw kantoor? Het volgende overzicht maakt duidelijk welke factoren hierbij belangrijk zijn, zodat u er het beste uit kunt halen.

Een goed binnenklimaat creëren voor uw kantoor

Een aangename werkomgeving creëren houdt enkele zaken in. Een overzicht:

1. De temperatuur op peil houden met isolatie

Eerst en vooral is het belangrijk dat de temperatuur in de ruimte constant blijft en niet te hoog of te laag ligt. Hiervoor is isolatie de beste oplossing, aangezien u dan zelfs tijdens de warmere en koudere periodes van het jaar zeker bent van een goede temperatuur die de productiviteit positief beïnvloedt.

2. Een teveel aan geluid tegengaan met akoestische isolatie

Een ander soort isolatie gaat er dan weer voor zorgen dat u minder last heeft van geluiden. Geluidsisolatie dempt extern lawaai, waardoor u zich beter kunt concentreren op het werk. Verwol biedt isolatie voor geluid van topkwaliteit, en dat komt de efficiëntie in uw werkomgeving natuurlijk alleen maar ten goede!

3. Ga voor goede ventilatie

Ten slotte, en dit mag zeker niet onderschat worden, is een goede ventilatie van groot belang om een aangename werksfeer- en omgeving te creëren. Vaak zorgt een tekort aan verse lucht ervoor dat men zich vermoeider voelt, en het is natuurlijk ook gewoon niet aangenaam om in een muffe ruimte te moeten werken. Een goede ventilatie in de ruimte gaat dergelijke problemen tegen, door de af- en aanvoer van lucht te optimaliseren!

Een totaaloplossing voor het optimale binnenklimaat, bij Verwol

Natuurlijk is het, naast het feit dat alle bovenstaande voorzieningen aanwezig zijn in uw werkomgeving, ook van belang dat deze goed op elkaar zijn afgestemd. Het is immers niet de bedoeling dat de verwarming erg hoog staat, terwijl er toch heel wat koude lucht binnenkomt langs de ventilatiesystemen. Verwol wil voor u het best mogelijk werkklimaat creëren, en helpt u dan ook bij het maken van de juiste keuze. Van geluidsisolatie tot akoestische isolatie en mechanische of automatische ventilatiesystemen, het aanbod bij Verwol is uitgebreid, en biedt voor elke werkomgeving dan ook een oplossing.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op met Verwol. U krijgt dan professioneel advies over wat er kan gedaan worden om de kwaliteit, gezondheid én efficiëntie van uw werkomgeving of kantoor een niveau hoger te tillen. Of laat een quickscan van uw kantoorklimaat uitvoeren. Want dat is toch wel een belangrijk aspect bij het creëren van meer woon- en werkcomfort!