Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Hang u mooiste vakantiefoto’s eenvoudig op met “Display it”!
16034
post-template-default,single,single-post,postid-16034,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

16 mei Hang u mooiste vakantiefoto’s eenvoudig op met “Display it”!

Bent u onlangs teruggekeerd van een heerlijke vakantie binnen of buiten Nederland? De kans is erg groot dat u in dat geval een groot aantal vakantiefoto’s heeft. Niet alleen maken veel mensen een fotoboek met hun vakantiefoto’s, ook zoeken zij naar mogelijkheden om hun mooiste vakantiefoto’s een unieke plek in huis te geven. Het gebruik van een “Display it”-systeem is een van de mogelijkheden die u hierbij heeft. Foto’s ophangen met dit systeem is heel eenvoudig! U kunt de foto’s namelijk met kleine klipjes tussen de draden van het systeem bevestigen.

Systeem voor foto’s van verschillende formaten

Een van de voordelen die dit ophangsysteem biedt ten opzichte van veel andere ophangsystemen is het feit dat dit systeem geschikt is voor verschillende formaten foto’s. Vaak kunt u alleen kleine foto’s in een dergelijk presentatiesysteem ophangen, maar dat geldt niet voor Display it. Zo kunt u een fraai mozaïek maken met foto’s van verschillende formaten. Niet alleen maakt dit het ophangsysteem een stuk speelser, ook kunt u bepaalde foto’s extra benadrukken.

Tip: gebruik dit ophangsysteem niet alleen voor uw mooiste vakantiefoto’s, maar bijvoorbeeld ook voor uw trouwfoto, de foto’s van uw kinderen, enzovoorts.

Een muur verfraaien met uw favoriete foto’s

Het ophangsysteem kunt u op verschillende plekken binnen uw woning gebruiken. Een van de meest geschikte plekken om dit systeem op te hangen is boven de bank! Met het fotomozaïek wat u met dit systeem kunt creëren wordt uw muur meteen een stuk minder kaal en saai. Dit geldt in het bijzonder wanneer u foto’s van verschillende formaten in het systeem gebruikt. Een voordeel aan Display it is dat u het systeem zo breed kunt maken als u zelf wilt. U kunt zodoende ook voor een smal ophangsysteem kiezen, waarbij u enkel foto’s met hetzelfde formaat gebruikt.