Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Helemaal wild van mijn tuinposter
15858
post-template-default,single,single-post,postid-15858,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

14 feb Helemaal wild van mijn tuinposter

Een tuinposter of een tuindoek, eerlijk: ik wist niet waar het over ging. Tot ik op de website van 123tuinposter.nl terecht kwam en het me onmiddellijk duidelijk was. Meer nog: ik was verkocht. Zoveel keuze aan leuke tuindecoratie voor in mijn tuin, dat had ik echt niet verwacht.

Een tuinposter in mijn stijl

Omdat ik over geen  al te grote tuin beschik, waar de muren soms op me af lijken te komen, was een tuinposter de ideale optie. Op de site vond ik een prachtig vergezicht voor op 2 muren zodat het nu lijkt of ik zit in mijn tuin midden in de weidse lavendelvelden van de Provence. Mijn tuin lijkt door het tuindoek gelijk 2 keer groter. Ben je niet voor lavendel dan is dat geen probleem. Ik ben niet beginnen tellen maar er zijn ongetwijfeld meer dan 8.000 foto’s waar je uit kan kiezen. Bovendien kan je ook je eigen foto’s uploaden en op een tuinposter laten drukken. Ik heb het nog niet geprobeerd, maar het lijkt me alvast heel leuk.

Perfect op maat gedrukt

Omdat ik graag mijn hele muur bedekt had was het fijn om te lezen dat je je tuinposter perfect op maat kan bestellen. Tot op de centimeter nauwkeurig geef je je afmetingen in op de site en wordt het tuindoek gedrukt. Zo past mijn tuinposter perfect en zie ik helemaal niets meer van de tuinmuur. Ik las ook dat je de posters kan bestellen tot en met een formaat van 10 x 5 meter. Mijn tuin is veel minder diep, maar ook zo kan je er wel alle kanten mee uit.

Sprankelende beelden

Ik ben ook zeer te spreken over de scherpte van de tuinposter. De foto lijkt levensecht en is haarscherp. Nu hoeft dit niet te verbazen, bij 123tuinposter.nl zijn ze blijkbaar al meer dan 9 jaar bezig met het drukken van tuinposters. Dat hebben ze dus perfect in de vingers. Ook de kleuren zijn mooi, helder en diep. Het lijkt wel of ik echt midden in de velden zit. Bovendien krijg je 3 jaar lang een kleurgarantie. De posters kunnen tegen een stootje, weerstaan weer en wind en verkleuren niet in de zon. Fijn om weten!

Je kan dus wel stellen dat ik heel blij ben met mijn tuinposter. Ik heb deze overigens tegen de muur geplakt. Dat leek me een fijner effect dan met een frame en neemt ook minder plaats in. Er waren in totaal 9 mogelijke manieren waar ik uit kon kiezen, maar deze leek me het beste in mijn tuin te passen.

Voor mij was de tuinposter alvast een fijne ontdekking. Dit waren mijn eerste tuindoeken, maar ik ben ervan overtuigd dat er nog wel zullen volgen. Hopelijk woon ik tegen dan wat groter en heeft mijn tuinposter nog meer impact.