Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Het interieur van je boot opknappen
16649
post-template-default,single,single-post,postid-16649,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

06 feb Het interieur van je boot opknappen

Wanneer je boot een aantal jaren oud is, kan het tijd zijn om het interieur eens aan te pakken en op te knappen. Met een aantal kleine aanpassingen kun je je boot al een hele nieuwe en frisse look geven. Dit kun je doen omdat je zelf toe bent aan een nieuw interieur, maar wanneer je dit goed aanpakt, kan het ook nog eens de waarde van je boot vergroten. Handig wanneer je je boot snel wilt verkopen. Weten wat je boot waard is na een interieurstyling? Je kunt dan je boot laten taxeren bij een jachtmakelaardij.

Verven van je boot

Een likje verf doet vaak wonderen. Dit geldt ook bij het opknappen van een boot. Alles netjes weer strak wit verven of een ander fris kleurtje meegeven kan meteen al een hele andere look aan een interieur geven. In plaats van verven, kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van wrapfolie om kastjes opnieuw te bekleden en zo het interieur op te frissen.

Opnieuw bekleden

Een andere manier om het interieur van je boot de updaten is het opnieuw bekleden van de kussens van de banken. Zowel de binnen- als de buitenkussens kun je opnieuw laten bekleden. Eventuele slijtage is dan meteen niet meer te zien. Afhankelijk van het budget kun je er ook voor kiezen om hele nieuwe kussens aan te schaffen of bijvoorbeeld een nieuwe tafel te laten zetten, of nieuwe vloerbedekking te laten leggen. Je zult versteld staan van wat een aantal kleine aanpassingen kunnen doen!

Nieuwe accessoires

Net als dat accessoires in je huis erg belangrijk zijn om een goede sfeer te creëren, zijn de juiste accessoires ook belangrijk op een boot. Denk aan het aanschaffen van nieuwe sierkussens, een decoratieschaal voor op tafel, een kleedje, iets voor aan de muur of zelfs nieuwe gordijnen. Wanneer je deze accessoires in dezelfde stijl houdt zorg je ervoor dat het interieur een geheel blijft. Na al deze aanpassingen kan het zo voelen alsof je op een nieuwe boot zit!

Ben je echt uitgekeken op je huidige boot en denk je dat het opknappen van het interieur niet voldoende is, dan kan het tijd zijn om een nieuwe boot aan te schaffen. Ook hiervoor kun je vaak terecht bij je jachtmakelaar.