Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Hoe kun je geld besparen op je verlichting?
15627
post-template-default,single,single-post,postid-15627,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

02 aug Hoe kun je geld besparen op je verlichting?

Er zijn verschillende manieren hoe je geld kunt besparen met je verlichting. Ten eerste kun je er voor kiezen om voor ledverlichting, maar er zijn ook andere manieren. In dit artikel vertellen wij jou meer over de wijze waarop je geld kunt besparen op verlichting in jouw woning. Lees met ons verder en kom erachter hoe je geld kunt besparen.

Kies voor led verlichting

In principe is het algemeen bekend dat je met led verlichting geld kunt besparen ten opzichte van andere soorten verlichting. De led verlichting kan dan iets duurder zijn, maar naar een aantal jaar heb je dit dubbel en dwars terug verdient. In het verleden klaagden mensen dat het soms lang duurder voordat led verlichting goed licht geeft, maar die tijd voor bij. Led verlichting heeft zich inmiddels verder ontwikkelt en daardoor kun je meteen goede verlichting verwachten wanneer je de lamp aan doet.

Een ander voordeel is dat je een goede bijdrage aan het milieu levert wanneer je voor led verlichting kiest. Dit omdat led verlichting minder energie verbruikt. Meer weten? Kijk dan eens op de website over led strips.

Andere manieren om geld te besparen met verlichting

En dat is natuurlijk niet het enige. Zo kun je ook geld besparen met door bewust om te gaan met je verlichting. Laat de lampen niet aan staan wanneer je niet thuis bent, zet lampen aan op hun laagste stand in plaats van de hoogste stand. De meeste mensen denken dat de besparing wel mee valt wanneer je de lampen bewust aan en uit zet, maar uit onderzoek blijkt dat dit wel degelijk een verschil kan maken.