Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Industriële slaapkamer
16349
post-template-default,single,single-post,postid-16349,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

11 jun Industriële slaapkamer

Wie zijn slaapkamer opnieuw wil inrichten, kan kiezen voor een industriële slaapkamer. Het is een heerlijke combinatie van rust, modern en stoer. Je kunt er natuurlijk heerlijk in slapen – wat toch het belangrijkste is van een goede slaapkamer. Maar daarnaast ziet een industriële slaapkamer er ook al prachtig uit!

Welke vloer moet ik hebben?

De inrichting begint natuurlijk met de vloer. Want welke vloer past nu echt bij een industriële vloer? Hierbij is ook het comfort belangrijk, en daarvoor moet je bij jezelf te rade gaan wat je precies wil. Je kunt mooi laminaat uitzoeken met een industriële look, bijvoorbeeld een soort betonlook, of juist voor heel oud hout kiezen, maar als je geen houten vloer wil dan is dat voor jou geen goede optie. Gelukkig kun je ook met tapijt of met een vloerkleed een prachtige industriële look creëren!

De aankleding

Verder is natuurlijk de hele aankleding van belang. De accessoires die je kiest, hebben direct invloed op de uitstraling van de kamer. Kies voor industriële elementen die je terug laat komen, dan ziet het er al snel erg mooi uit. Natuurlijk hoeft het er niet oud uit te zien; je kunt een prima middenweg bewandelen tussen industrieel en modern. Dat sluit elkaar zeker niet uit!

Verlichting

Ten slotte is ook verlichting iets waarmee je goed kunt spelen om een prettige sfeer neer te zetten. Door voor indirect licht te kiezen, wordt de kamer direct al een stuk aangenamer. Kies je ook nog eens voor industriële lampen en eventueel nog prachtige artistieke gloeilampen, dan heb je helemaal een mooie industriële sfeer waarbij je zo in slaap valt.