Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Inzethorren op maat
15781
post-template-default,single,single-post,postid-15781,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

29 dec Inzethorren op maat

De inzethor is een soort hor dat steeds vaker wordt gebruikt. Deze hor past in bijna elk draaikiepraam of ander soort raam dat naar binnen opendraait. Met een inzethor op maat hoeft u in de lente en zomer niet bang te zijn dat wanneer uw raam open is er allerlei insecten naar binnen komen. Daarnaast houdt de hor ook vuil buiten, waardoor u minder uw huis hoeft schoon te maken. Een voordeel van de inzethor is dat deze zeer makkelijk is te bevestigen. U kunt het zonder veel moeite tussen het raam en het kozijn zetten zonder dat daar enig boren en schroeven aan te pas komt.

Weersbestendigheid

U kunt ook de inzethor op maat laten maken. Deze zijn weerbestendig door hun sterke aluminium frame en poedercoating. Het gaas van de inzethor op maat is daarnaast ook gemaakt van rotvrij en kleurvast gaas. Hij zal dus jaren mee kunnen.

Naadloze afsluiting

Een ander voordeel van de inzethor op maat is dat deze een naadloze afsluiting heeft. De inzethor op maat maakt namelijk gebruik van kunststof klemveertjes waardoor de hor naadloos aansluit op het kozijn. Dit zorgt voor een mooi design waardoor uw raam er nog beter uitziet zelfs met een hor erop. Daarnaast is het eenvoudig om de inzethor uit het kozijn te halen, omdat deze niet is vastgemaakt met  verschillende schroeven. Dit scheelt u ook weer geld voor het laten monteren van een hor die met een moeilijkere constructie vastgezet moet worden.