Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Keuken verbouwen? Maak gebruik van Marlan voor een strakke afwerking
16731
post-template-default,single,single-post,postid-16731,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

23 feb Keuken verbouwen? Maak gebruik van Marlan voor een strakke afwerking

Als je je keuken wilt gaan verbouwen, zijn er verschillende dingen waar je over na moet denken. 1 van de dingen waar je aan moet denken is dat alles strak afgewerkt wordt. De makkelijkste manier om dit te realiseren is door gebruik te maken van Marlan. Dit is een materiaal dat duurzaam oppervlaktemateriaal is en gemaakt is van hoogwaardige kunststof. Je kunt Marlan gebruiken voor veel verschillende projecten en dat is omdat het vochtbestendig is, niet poreus, in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is en ook naadloos te verlijmen is. Vooral dat laatste is belangrijk als je voor een strakke afwerking gaat.  

Creativiteit is mogelijk

Marlan solid surface is kunststof dat wordt gegoten en daardoor in elke mogelijk vorm gegoten kan worden. Door gebruik te maken van dit materiaal, zorg je ervoor dat de ruimte het meest efficiënt ingedeeld kan worden. Dit materiaal is dus perfect als je je creativiteit wilt gebruiken bij het verbouwen van je nieuwe keuken. Ook is het ideaal als je met schuine wanden of lastig bereikbare plekken te maken krijgt tijdens de verbouwing. Met Marlan solid surface is heel veel mogelijk en dat maakt het een ideaal materiaal om mee te werken voor de verbouwing van je keuken.

Een keukenblad op maat

In de keuken wordt Marlan solid surface gebruikt voor bijvoorbeeld het keukenblad. Aangezien het naadloos te verlijmen is, krijg je het idee dat het allemaal 1 geheel is. Het fijne aan dit materiaal is dan ook nog eens dat je het in iedere mogelijke kleur kunt bestellen. Het is dus helemaal aan te passen op jouw voorkeuren en stijl. Wanneer het keukenblad op maat gezaagd moet worden, vormt dit geen enkel probleem. Het keukenblad is namelijk van alle kanten hetzelfde en ook op de zaagsnede ziet dit er niet anders uit. Kijk voor meer informatie eens op https://www.marlan.com/toepassingen/keuken-en-badkamer/.

Makkelijk schoonmaken

Het voordeel van het gebruik van de materialen van Marlan is dat het heel hygiënisch is. Het is zeer eenvoudig schoon te maken. Je hoeft er enkel een vochtige doek overheen te halen en klaar ben je. Het materiaal is namelijk zo gemaakt dat het vuilafstotend is. Als er toch vlekken door kleverige producten achter blijft, dan maak je dit met een klein beetje natuurlijk schoonmaakmiddel zo weer schoon. Mocht je hier en daar wat krasjes in het keukenblad krijgen, kun je deze wegwerken met een schuursponsje of een beetje vloeibaar schuurmiddel.