Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Liewood: om samen met je allerkleinste te cocoonen!
15731
post-template-default,single,single-post,postid-15731,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

21 nov Liewood: om samen met je allerkleinste te cocoonen!

Dit Deense merk is in 2015 opgericht door Anne Marie Lie Nielsen en Anja Scov. Het merk pleit voor een rustigere en langzamere samenleving waarin de producten van Liewood perfect op hun plaats zijn. De zachte en mooie materialen zorgen voor een knus thuis gevoel en er is gekozen voor rustige minimalistische kleuren. Er worden overwegend witte en grijstinten gebruikt met een klein beetje kleur. Het merk is leuk door de toevoeging van grappige prints, hartjes, poezen en panda’s.

Kwaliteit staat bij Liewood hoog in het vaandel. Of het nu gaat om het ontwerpen van prints, het gebruik van materialen of het kiezen van samenwerkingspartners: er wordt kosten noch moeite bespaard om tot het juiste resultaat te komen. Zo zijn alle producten gemaakt met gebruik van 100% GOTS certified organic cotton. Een hele zachte katoensoort die op een diervriendelijke en gezonde manier is vervaardigd. En er wordt alleen samengewerkt met partners die op een goede manier omgaan met werkers en de omgeving. Het gehele proces van ontwerp tot product wordt door Liewood op de voet gevolgd. Er worden hoge eisen gesteld aan de samenwerkingspartners en er vinden regelmatig controles plaats om de kwaliteit van de producten te kunnen blijven waarborgen.

De collectie van Liewood is ontworpen met de zachtheid en onschuld van de allerkleinsten onder ons in gedachten. Hieruit is een breed aanbod in producten ontstaan. De collectie bestaat uit onder andere beddengoed, verzorgingstassen, (bad)handdoeken, muziekspeeltjes, vloerkleedjes en leuke kussens. Omdat de producten vervaardigd zijn met gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen kunnen Liewood producten van generatie op generatie worden doorgegeven. De producten zijn online te bestellen en worden geleverd in een leuke stoffen tas die weer hergebruikt kan worden. Het afzonderlijke product is meestal zo mooi ingepakt dat het net een cadeautje lijkt!