Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Meubelen op maat!
15621
post-template-default,single,single-post,postid-15621,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

21 jul Meubelen op maat!

Je kunt een kast kopen bij de IKEA. Het voordeel hiervan is dat je relatief weinig geld betaald. Het nadeel is dat er een grote kans bestaat dat iemand anders deze kast ook in huis heeft en dat de kast net niet goed aansluit op de rest van het meubilair. Daarom ben ik zelf meer fan van meubelen op maat laten maken. In dit artikel vertel ik je meer over het laten maken van meubelen op maat. Lees verder en wie weet heb je wat aan de adviezen die wou jou geven.

 

Het voordeel van een kast op maat

Laten we als voorbeeld een kast nemen. Door deze op maat te laten maken weet je zeker dat deze goed in je woonkamer past. Het sluit goed aan in de woonkamer en is niet te groot of te klein. Maatwerk ziet er vaak beter uit, omdat overal rekening mee gehouden is. Het klopt dat maatwerk een stukje duurder is, maar als je het mij vraagt is dat hem dubbel en dwars waard.

 

Er zijn meerdere bedrijven die voor jou een meubelstuk om maat kunnen maken. Deze kun je via het internet benaderen of je kunt bij een meubelmakerij in de buurt langs gaan. Persoonlijk prefereer ik om verschillende websites van meubelmakers te benaderen, omdat je zo meerdere meubelmakers kunt contacten die allemaal een andere prijs hanteren. Zelf heb ik een kast laten maken door woonboulevard Sliedrecht en ik moet zeggen dat zij het erg goed doen. Ik ben tevreden over wat ze voor me gemaakt hebben en de prijs die ik er voor betaald heb. Misschien wel het belangrijkste is dat ze goede service leveren en ook dat is iets wat ze goed doen.