Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Waar moet je opletten als je online een computer bureau wilt kopen?
16257
post-template-default,single,single-post,postid-16257,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

02 jan Waar moet je opletten als je online een computer bureau wilt kopen?

We kopen steeds meer producten online. Een paar keer klikken en het wordt morgen al thuisbezorgd. Aan het begin van het onlinewinkeltijdperk kochten we met name producten als boeken en kleding online. Voor meubels gingen we nog ‘gewoon’ naar de woonboulevard. We lieten ons adviseren door de verkoper en kochten op basis daarvan onze nieuwe meubels. Tegenwoordig kopen we eenvoudig, via diverse webshops, ook onze meubels online. Hierdoor is het meubelaanbod flink toegenomen. Het aanbod is zelfs zo groot dat we niet meer weten waar we op moeten letten om een goede aankoop te kunnen doen. Stel je wilt online een computer bureau kopen. Waar moet je dan allemaal op letten?

Online een computer bureau kopen: hier moet je op letten

Er zijn veel verschillende soorten computer bureaus. Om het overzicht te bewaren, is het slim om eerst een lijstje te maken waaraan jouw computer bureau moet voldoen. Hoe groot is de computer die er op moet komen? Hoeveel kastruimte heb je nodig? En hoe hoog moet het bureau zijn? Allemaal voorbeelden van vragen die je jezelf vooraf moet stellen. Als je aan je zoektocht kunt beginnen, doe je er verstandig je lijstje paraat te houden. Gebruik je lijstje om de zoekfilters in de webshop aan te passen. Je krijgt dan alleen de bureaus te zien die voldoen aan jouw lijstje. 

Veilig online kopen

Als je weet wat je wilt kopen, is het belangrijk dit veilig te doen. Volgens de Consumentenbond kun je beter alleen online aankopen doen via een beveiligd wifinetwerk. Daarnaast is het verstandig om te controleren of de webshop voldoet aan wet- en regelgeving met betrekking tot de verkoop en levering van het product. Let ook op of de webshop over de juiste keurmerken beschikt.