Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Mooie bedrijfstuin als een visitekaartje
16709
post-template-default,single,single-post,postid-16709,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

06 nov Mooie bedrijfstuin als een visitekaartje

Als bedrijf wil je aan je klanten of andere stakeholders laten zien dat je over een goed verzorgd bedrijventerrein beschikt. Het bedrijventerrein is vaak het eerste wat men ziet, waardoor het automatisch het visitekaartje van een bedrijf is geworden. 

De eerste indruk is blijvend

Wanneer je als potentiële klant op bezoek komt en je loopt door een onverzorgde tuin vol met onkruid of beplanting op straat. Als bedrijf moet je dit ook niet willen. Daarom heb je de keuze om een bedrijf in te schakelen die gespecialiseerd is in tuinonderhoud voor bedrijven. Door duidelijke afspraken te maken kan er periodiek wat aan de tuin worden gedaan. Hierdoor ben je verzekerd van een goede eerste indruk naar de klanten toe. 

Duidelijke afspraken 

Bevindt jouw bedrijf zich op een bedrijventerrein? Dan zijn er wellicht hoveniers of schoonmaakbedrijven  in de buurt die ook de bedrijfstuin van de buren verzorgen. Juist omdat ze al zo dichtbij zijn kunnen ze het combineren waardoor het voor zowel jouzelf als de buren interessanter kan worden. Het maken van duidelijke afspraken vooraf is daarom ook belangrijk. Hoe vaak wordt er per jaar onderhoud verzorgt en wanneer? Misschien nog wel het belangrijkste. Wat staat hier precies tegenover? 

Meer dan tuinonderhoud? 

Sommige organisaties zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van de bedrijven. Hierdoor kunnen ze dus ook direct meer dan alleen tuinonderhoud doen. Denk hierbij dus ook aan het schoonmaken van de kantoren, maar ook gevelreiniging en het wassen van de ramen op het kantoor. Is dat precies waar je naar op zoek bent? Dan kun je het beste kiezen voor een dergelijk schoonmaakbedrijf. Op basis van de afgenomen diensten kan er vaak een mooi onderhoudscontract worden afgenomen.