Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Mooie kwalitatieve zonwering en screens voor in huis
16119
post-template-default,single,single-post,postid-16119,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

01 aug Mooie kwalitatieve zonwering en screens voor in huis

Als je passie hebt voor interieur, dan ga je natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit. Een mooie zonwering is onmisbaar om op de heetste dagen van het jaar te kunnen genieten van een koel huis.

Veel keuze

Er zijn veel verschillende kleuren en modellen kwalitatieve zonwering en screens waar je uit kunt kiezen. Bij gesloten veranda’s zonder terras hebben een gewoon uitrol-zonnescherm of knikarmscherm weinig effect. Voor die veranda’s is een zonwering met screen erg geschikt. U heeft ook de keuze uit verticale zonwering met screens. Deze houden je veranda in de zomer heerlijk koel en daarnaast bieden ze in de winter bescherming tegen kou.

Privacy

Mooie screens zonwering zorgen voor privacy. Met een screen zonwering geef je voorbijgangers geen kans om naar binnen te kijken. Het voordeel hierbij is dat je vanuit de veranda nog wel steeds zicht naar buiten hebt.

Zonwering van topniveau

Ben je op zoek naar kwaliteit? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een zonwering van het Duitse a-merk Markilux. Zij bieden zonwering op topniveau aan. Als je hiervoor kiest, komt er een specialist je zonwering nauwkeurig meten. Het is erg relevant dat de wering precies past, anders gaat het textiel plooien en zal het systeem niet goed rollen. In de Duitse fabriek zal Markilux de screen dan prachtig op maat laten maken.

Één geheel

Het mooiste is als de screens één geheel vormen met uw kozijnen. Daarom is het relevant dat er aandacht gegeven wordt aan de bestaande kleuren in de omgeving. Aan de hand van die kleuren kunnen we vervolgens de juiste kleuren selecteren om je veranda een prachtige uitstraling te geven. De aluminium frames zijn ook verkrijgbaar in diverse kleuren. Het textiel kun je helemaal kiezen naar eigen smaak. Kwalitatieve zonwering en screens behouden nog jarenlang een frisse uitstraling waar je heerlijk van kan genieten.