Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Op zoek naar een prachtige, robuuste eettafel?
16206
post-template-default,single,single-post,postid-16206,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

31 okt Op zoek naar een prachtige, robuuste eettafel?

Wat is er nu fijner en gezelliger dan met de hele familie of juist gezellig met vrienden lekker te eten aan een prachtige, robuuste eettafel? Samen de dag doornemen en genieten van het heerlijke eten, om vervolgens nog een tijdje na te tafelen? Of wat dacht je van je kinderen die aan de robuuste eettafel mooi kunnen kleuren, knutselen en spelen? En natuurlijk zit ook jij zelf fantastisch aan deze tafel wanneer je bijvoorbeeld wilt werken op je laptop met een lekkere kop thee of mok warme chocolademelk ernaast.

 

De perfecte tafel voor jouw huis

 

Wanneer je op zoek bent naar een fijne robuuste eettafel zijn er verschillende mogelijkheden, waardoor je altijd precies die tafel zult vinden waar je naar op zoek bent. Het is ideaal om een tafel op maat te laten maken door MK Creations. Zij passen zich aan, aan alles wat je wenst in de tafel. Als je wat kleiner behuisd bent is het natuurlijk logisch dat je ook voor een wat kleiner formaat tafel gaat. En heb je juist wat meer ruimte in huis, ga dan zeker voor een grote eettafel waar je met de hele familie of met je complete vriendenclub aan past. Zoek er vervolgens wat mooie en comfortabele stoelen bij en jij zit daarna voor jaren gebakken. Door de robuuste look van de eettafel is hij perfect te combineren met vrijwel alle soorten stoelen. Je kunt er dus voor kiezen een set dezelfde eetkamerstoelen bij te plaatsen, maar het staat minstens net zo leuk om een bonte mengeling aan stoelen om de tafel te zetten. Eigenlijk kun je zeggen dat iedere keuze goed is, want alles staat mooi bij een robuuste eettafel.

 

Vele verschillende soorten robuuste eettafels

 

Het mooie aan deze eettafels is dat er altijd één is die prachtig zal staan in jouw interieur en die al je wensen beantwoordt. Op het gebied van materiaal is er ook een ruime keuze. Zo kun je opteren voor bijvoorbeeld teakhout of juist eikenhout. En ga voor een mooi afgewerkte en egale eettafel of juist een robuuste eettafel met een ruige en natuurlijke look, alsof je hem net zelf in elkaar hebt gezet. Ook qua poten voor de tafels zijn er meerdere opties, zoals een metalen onderstel of juist houten poten, waardoor het lijkt alsof de tafel uit één stuk hout is gemaakt. Geef de poten een mooie accentkleur of laat ze juist onbewerkt, voor een naturel uitstraling.

 

Ook mooi voor op het werk

 

Natuurlijk staat een robuuste eettafel fantastisch in je eigen huis, maar ook op je werk kan een dergelijke tafel een echte eye catcher vormen. Zet hem in de gemeenschappelijke eetruimte voor een huiselijk en knus gevoel. Of gebruik hem juist als werktafel waar je met collega’s aan plaatsneemt tijdens jullie overlegmomenten of brainstormsessies. Je zult zien dat je op de prachtigste en meest creatieve ideeën zult komen. Waar je jouw robuuste eettafel ook plaatst, wij zijn er zeker van dat je absoluut zult genieten van dit magnifieke meubelstuk. Wacht dus niet langer en ga op zoek naar je eigen ideale exemplaar.