Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Rustig wonen in de provincie Gelderland
16625
post-template-default,single,single-post,postid-16625,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Wonen in Gelderland

06 dec Rustig wonen in de provincie Gelderland

De provincie Gelderland is een provincie die veel te bieden heeft voor iedereen. Deze provincie staat onder andere bekend om de vele natuur zoals die te vinden is op de Veluwe. Wonen in deze regio kan dan ook veel rust en andere mogelijkheden bieden. Ben je op zoek naar een plek waar je wilt wonen en wil je het liefst in een rustige omgeving wonen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die er zijn. Ontdek waar jij wilt wonen en wat voor soort woning aansluit bij de wensen die jij en je gezin hebben.

Waar wil je wonen?

Als je duidelijkheid wilt hebben over een locatie om te wonen dan moet je dat goed onderzoeken. Het kopen van een woning of het laten bouwen van een nieuwe woning is niet iets wat je zomaar even doet. Daarom is het aan te raden om duidelijkheid te scheppen door een aantal zaken op papier te zetten. Wil je bijvoorbeeld wonen in een landelijke omgeving en toch in de buurt zijn van grote plaatsen? Moet er openbaar vervoer beschikbaar zijn zodat je snel kunt reizen? Als je kinderen hebt, denk dan ook aan zaken zoals sportverenigingen en scholen die in de buurt moeten liggen.

Oosterhout

Als je duidelijkheid hebt over de wensen die je hebt, dan kun je op zoek gaan. Een plaats die alle eerder genoemde zaken met elkaar combineert is de plaats Oosterhout in de gemeente Overbetuwe. Dit dorp ligt in het zuiden van de provincie Gelderland, niet ver van de steden Nijmegen en Arnhem. Het is zelfs zo dat de plaats Oosterhout tegen de gelijknamige wijk Oosterhout van de stad Nijmegen aan ligt. Het grootste deel van deze stad ligt aan de andere kant van de rivier de Waal, waaraan het dorp ligt. In Oosterhout zijn verschillende basisscholen en kinderdagverblijven te vinden voor als je kleinere kinderen hebt. Voor de middelbare school is de stad Nijmegen dicht in de buurt.

Een huis laten bouwen

Als je graag wilt dat de nieuwe woning waar je in wilt trekken volledig naar jouw wensen is, dan kun je het beste een nieuw huis laten bouwen. In deze plaats zijn dan ook genoeg mogelijkheden om dat te laten doen. Hier vind je alle nieuwbouw Oosterhout en projecten die in de toekomst van start moeten gaan. Zo kun je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en vind je misschien hier wel jouw nieuwe stek.