Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Sfeerimpressies met een passende fotolijst
16320
post-template-default,single,single-post,postid-16320,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

03 mei Sfeerimpressies met een passende fotolijst

In een sfeervol ingerichte woning nemen foto’s een belangrijke plaats in. Het zijn eyecatchers die intieme herinneringen vastleggen en iets vertellen over de bewoners. Fotolijst.nl is een ambachtelijke lijstenmakerij die al meer dan 40 jaar vakwerk levert voor een goede prijs. Onze vakmensen maken voor jou aansprekende fotolijsten geheel op maat, zodat je zowel sfeerfoto’s als herinneringen op een stijlvolle en warme manier kunt presenteren. In de loop der jaren hebben we diverse specialiteiten ontwikkeld. Zo maken wij collagelijsten die bestaan uit meerdere lijsten die samen een geheel vormen. Met onze speciale machines zijn we ook in staat tot om fotolijst in klein formaat tot op de millimeter nauwkeurig te maken. Bij een fraaie afwerking hoort soms ook een stijlvolle passepartout. Ook deze maken wij voor u op maat!

Elke fotolijst een ander verhaal

Al je wensen zijn bespreekbaar bij Fotolijst.nl. Wij kunnen de lijsten bijvoorbeeld uitvoeren als baklijsten, wissellijsten en collagelijsten.Daarnaast heb je een ruime keuze uit materialen, zoals aluminium, kunststof, diverse houtsoorten en silverplated. Bij onze medewerkers kun je jouw speciale wensen aangeven. Zo helpen we je als je het geboortekaartje van jullie eerste zoon of dochter naast een speciale plaats in jullie hart ook een prominente plek in huis wilt geven. Heb je een prachtige stedentrip gemaakt en wil je de op het perfecte moment geschoten skyline bij zonsondergang vereeuwigen. Dan vind je gemakkelijk de fotolijst waarmee je deze sfeervol in huis ophangt. Ook het ophangsysteem wordt bij ons standaard meegeleverd.

Fotolijst is niet alleen in kleine maar ook in grote formaten gespecialiseerd. Je hebt een ruime keuze uit diverse afmetingen in de kleur van je voorkeur. Toch bestel je jouw foto op maat voor een scherpe prijs. Dat is het voordeel van het vakwerk dat wij bij u thuis komen afleveren. Bestellen doet u eenvoudig online!

Wil je jouw interieur een make-over geven? Via verschillende online platformen is het mogelijk uw interieurtoevoegingen aan te schaffen met korting.