Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Toffe accessoires voor aan jouw muur
16484
post-template-default,single,single-post,postid-16484,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

15 feb Toffe accessoires voor aan jouw muur

Heb jij recent nog jouw huis verbouwd of ben je verhuisd? Grote kans dat je dan nog druk met jouw inrichting bezig bent. Langzaam begint alles vorm te krijgen. Lampen worden opgehangen, meubels komen op de goede plek te staan, kleuren worden op elkaar afgesteld. Toch heerst er nog een beetje een leeg gevoel. Misschien komt het wel door de lege muren.

Met jouw interieur kan je vele stijlen realiseren. Ga je voor een moderne stijl, een klassieke stijl, of misschien toch een mix van beide? Waar je ook voor kiest, zonder de juiste wanddecoratie geeft een kamer toch altijd een leeg gevoel. In dit blog bespreken wij enkele toffe accessoires die jouw kamer helemaal af kunnen maken.

Spiegels

Met een mooie spiegel kan je niet alleen jouw muur opvullen, maar creëer je ook direct een ruimer gevoel in jouw kamer. Wil je meer licht in jouw kamer, dan kan je er voor kiezen om de spiegel tegenover een raam te hangen. Zo weerkaats je het licht de kamer in. Plaats je de spiegel tussen twee ramen, dan lijkt je kamer direct dieper. Daarnaast is een spiegel niet alleen handig voor in de woonkamer. Je kunt hem ook in de hal, badkamer of slaapkamer ophangen.

Memoborden

Memoborden zijn de ideale accessoires om jouw muur op te vullen met persoonlijke items. Je kan jouw favoriete tijdschriften erin kwijt of belangrijke documenten op een prominente plek ophangen. Wil je het helemaal persoonlijk maken? Versier jouw memobord dan met een aantal familiefoto’s.

Wandklokken

Iedereen heeft wel een klok in huis, maar past hij ook daadwerkelijk goed bij de rest van het interieur? Grote kans dat je daar nooit echt goed bij hebt nagedacht. Met een toffe klok heb je direct een blikvanger in huis. Zorg ervoor dat je de klok op een zichtbare plek hangt. Je moet natuurlijk wel de tijd kunnen aflezen.

Wanddecoratie bij COCO maison

Met wanddecoratie van COCO maison weet je zeker dat jouw muren nooit meer leeg aanvoelen. Bij COCO maison vind je niet alleen bovengenoemde items. Ook voor een mooi wandrek of stoer schilderij ben je bij COCO maison aan het juiste  adres!