Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Het voordeel van Led TL Lampen
15771
post-template-default,single,single-post,postid-15771,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

22 dec Het voordeel van Led TL Lampen

Over ledverlichting is al veel geschreven. Daarom is het inmiddels algemeen bekend dat led energiezuinig is. Dit komt doordat led energie veel efficiënter omzet in licht en er minder energie verloren gaat aan warmte. Dat ledverlichting tegenwoordig ook steeds goedkoper wordt en dat er ook andere voordelen van ledverlichting zijn, is minder bekend.

Omdat de technieken steeds beter worden, daalt de prijs van led de laatste jaren scherp. Zo kosten kwalitatieve led tl lampen tegenwoordig nog maar een fractie van wat ze enkele jaren geleden kostten. Ook is de kwaliteit flink verbeterd, er worden hoogwaardige plastics en roestvrij staal gebruikt en de lampen zijn stof en waterdicht.

Ook wat betreft de lichtkleur zijn er steeds meer mogelijkheden. Vaak worden ledverlichting geleverd in 3000K (warm wit) 4000K (wit) of 5000K (zonlicht). Hierdoor heb je ook qua lichtkleur de mogelijkheid om de lamp te kiezen die het beste bij je gebruik past. En ben je dus af van dat witte ongezellige tl licht als je deze kleur niet wilt.

Uiteraard is ledverlichting de beste oplossing voor grootverbruikers zoals woongroepen, vereniging van eigenaren, parkeergarages en andere bedrijfstoepassingen. Maar ook voor de consument wordt led steeds betaalbaarder, zijn er meer mogelijkheden en wordt het design steeds mooier. Hierdoor worden led tl lampen ook voor de particulier steeds aantrekkelijker.

Online wordt er ook veel aangeboden qua led tl lampen. Wanneer je een beetje kritisch kijkt naar de prijzen en de kwaliteit dan kun je voor weinig al een kwalitatief goede lamp kopen die jaren meegaat. Kijk bijvoorbeeld eens bij Lichtpartner voor een divers aanbod van led tl lampen.

Er is kortom geen reden meer om niet de overstap naar led te maken. Wanneer je verlichting aan vervanging toe is, neem dan led in overweging. Beter voor het milieu en beter voor je portemonnee. Op weg naar een duurzame toekomst!