Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | De vuurtafel: sfeermaker voor binnen en buiten
15788
post-template-default,single,single-post,postid-15788,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

30 dec De vuurtafel: sfeermaker voor binnen en buiten

Sfeer is hoofdzaak als het om interieur gaat. Warme kleuren en leuke accessoires zijn in overvloed beschikbaar in de winkels voor iedereen die hier van houdt. Maar ook voor buiten in de tuin geldt dit als hoofdregel tegenwoordig. Het terras wordt meer dan ooit gezien als verlengde van de huiskamer. Dit is te zien aan de diversiteit aan vuurtafels en haarden die vandaag de dag te koop zijn. Warmtebronnen die door handig gebruik van materialen en design voor zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Een korte toelichting op de vuurtafel als must-have voor iedereen die van sfeer houdt.

Tafelhaarden

Om iedere tuin in een handomdraai sfeervoller te maken zijn deze vuurtafels zeer geschikt. Ze zijn in vrijwel iedere tafel in te bouwen en met een draai aan de knop is daar gezelligheid. Zowel elektrische haarden als gashaarden zijn beschikbaar. Het is zelfs zelf te plaatsen door de mensen die een beetje handig zijn. En of je nu binnen of buiten wilt plaatsen, beide is uitstekend mogelijk.

Steigerhout

Een trend van de laatste jaren is het gebruik van steigerhout in allerlei tuinmeubels zoals banken en tafels. Ook haarden zijn in dit stevige materiaal te verkrijgen. Naast dat het robuust is ziet het er ook gewoon fantastisch uit. Zeker in combinatie met andere producten in dit hout geeft dit een knus effect voor in de tuin. Nog beter zal er genoten worden van de lange avonden in de zomer.

Ombouw van glas

Om het geheel netjes af te maken zijn er mooie glazen ombouwen op de markt gekomen. Dit komt niet alleen het design ten goede, maar zorgt natuurlijk ook voor meer comfort en veiligheid. Zeker in het geval er kleine kinderen bij zijn is een glazen bak om het warme gedeelte verstandig om voor te kiezen. Ook het product zelf zal langer mee gaan met dergelijke bescherming.