Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Wasmachine online kopen of toch maar in de stenen witgoedwinkel?
15946
post-template-default,single,single-post,postid-15946,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

04 apr Wasmachine online kopen of toch maar in de stenen witgoedwinkel?

Het online kopen van producten is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Met  één muisklik heb je een product bij Bol.com al dezelfde dag in huis. Het assortiment is enorm, waardoor ook echt dat ene type op voorraad is welke je wilde hebben. In de stenenwinkel is dit door de beperkte ruimte gewoon niet mogelijk.

Welke van de 1001 opties wil je hebben?

Maar juist de gigantisch keuze maakt het ook weer lastig. Voor een gemiddelde consumenten is het moeilijk om te kiezen welk apparaat de beste prijs/kwaliteit biedt. Welke van de 831 verschillende wasmachines moet je hebben? Een onmogelijke keuze, waardoor de meesten maar vertrouwen op reviews. Veel mensen denken dat een apparaat die door 20 mensen met een 9.2 wordt beoordeeld wel goed moet zijn!

Pas op voor nep nieuws en nep reviews

Helaas kun je niet volledig vertrouwen op reviews. Tijdens de laatste verkiezingen hoorde je het steeds vaker: nep nieuws wat de keuze van kiezers moet beïnvloeden. Datzelfde gebeurd op de grote review sites, zoals Kieskeurig, Zoover en Beslist. Er circuleren vele nep-reviews op het internet. Er zijn zelfs bedrijfjes waar je voor een paar honderd euro tientallen positieve reviews kan laten schrijven, om de bezoekers te verleiden tot een aankoop. En dat is jammer, want een betrouwbare beoordeling van andere kopers kan je helpen om een miskoop te voorkomen.

Nieuwe economie: gratis vergelijkingstest en advies

Om mee te gaan met de trend van online shopping  en de behoefte aan eerlijk en gratis advies, hebben een enkele enthousiaste witgoed-expert hun kennis  en ervaringen over producten gebundeld. Alle praktijkervaring is bij elkaar gebracht en ontsloten in een aantal betrouwbare review websites. Linde Peeters is een van de initiatiefnemers. Ons motto: “Het vinden van het juiste apparaat voor de klant, in plaats van een klant voor het apparaat.” Ik test, vergelijk en beoordeel met name wasdrogers voor WasdrogerSale.nl.

Voor de klant is alles gratis. Ons inkomen verdienen we met commissie als de klant daadwerkelijk iets koopt. Nog geen vetpot, maar we zijn overtuigd, dat dit de toekomst is van online winkelen. We hebben zelf geen voorraden en zijn onafhankelijk van fabrikanten, zodat we gewoon het beste apparaat kunnen adviseren. Voor de ene klant zal dat een dure Miele zijn, terwijl voor de andere een goedkope Beko de beste oplossing biedt. Makkelijk, eerlijk digitaal advies en dat het desbetreffende product voor de laagste prijs kopen in een betrouwbare webwinkel.

Betrouwbare review sites

Met onze groep van experts hebben we al  vier websites online gericht op wasmachines, wasdrogers, koelkasten, stofzuigers. Elke websites heeft een eigen team van deskundigen. Mijn team ontvangt je graag op WasmachineSale.nl en WasdrogerSale.nl als je op zoek bent naar de beste witgoed apparaten. We staan je met raad en daad te woord en dat natuurlijk geheel gratis.