Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Wat is jouw woonkamerstijl?
15670
post-template-default,single,single-post,postid-15670,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

21 sep Wat is jouw woonkamerstijl?

De woonkamer is een van de belangrijkste kamers binnen je woning. Je verblijft immers een groot deel van de dag in deze ruimte! Dit is voor veel woningbezitters de reden om veel aandacht te besteden aan het interieur van de woonkamer. Wat is jouw woonkamerstijl? Hoe zorg je er momenteel voor dat je woonkamer een persoonlijke touch krijgt, die aansluit bij de rest van je interieur? Er zijn verschillende manieren om je woonkamerstijl geheel naar wens samen te stellen. Hierbij is het allereerst belangrijk om voor jezelf te bepalen of je een klassiek of juist modern interieur wilt in de woonkamer.

Een complete stijl voor je woning

Het is belangrijk dat je woonkamerstijl aansluit bij het interieur in de rest van je woning. Als dit niet het geval is, kan het zorgen voor een rommelige uitstraling van je woonkamer. Dit geldt zeker als de woonkamer met de gang of bijvoorbeeld met een keuken verbonden is. Een moderne keuken vraagt dus vaak om een moderne woonkamerstijl! Ben je iemand die voorkeur aan een klassieke woonkamerstijl geeft? Er zijn verschillende manieren om je woonkamerstijl een klassiek tintje te geven.

Kies er bijvoorbeeld voor om de muur te voorzien van renovlies behang, of vul kastjes met klassieke accessoires. Denk hierbij aan een klokje van vroeger, klassieke zilveren kandelaars, enzovoorts. Zo kun je de woonkamer volledig laten aansluiten bij je eigen stijl, zonder dat het rommelig wordt.

Doe online inspiratie op

Veel interieurstylisten houden online een blog bij, waarop ze de woonkamers delen die ze hebben ingericht. Door regelmatig blogs van interieurstylisten te bekijken, kun je inspiratie opdoen. Wellicht stuit je op leuke ideeën voor je woonkamerstijl, waar je zelf nooit eerder aan gedacht had!

Tags: