Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Heeft u een woning welke u wilt verhuren?
15870
post-template-default,single,single-post,postid-15870,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

20 feb Heeft u een woning welke u wilt verhuren?

Niet iedereen heeft de luxe, maar toch zijn er genoeg mensen die een extra huis hebben. Dit kan zijn omdat ze hier winst op willen maken door het te verhuren, het kan ook zo zijn dat u uw huis niet verkocht krijgt. In beide gevallen bent u vaak op zoek naar een goedkope plek waar u uw woning kunt verhuren. Dit blijkt in de praktijk minder makkelijk dan het daadwerkelijk is. Dit komt doordat het aanbod groot is en het daardoor een stuk moeilijker wordt om hier tussen op te vallen. Daarbij komt dat veel makelaars veel geld vragen om uw woning aan te bieden. Het is dus tijd om andere opties te bekijken. In dit artikel geven wij u een aantal tips om uw woning zo snel mogelijk te verhuren.

Wees duidelijk richting de potentiële huurder

Vergeet de makelaar, ga op zoek naar een website waar u voor niet teveel geld uw woning kunt aanbieden. Hoe meer aanbod, des te meer bezoekers. Websites vragen daarom in veel gevallen weinig geld voor advertentieruimte. Doe hier uw voordeel mee. Daarnaast is het goed om uw advertenties niet vol te stoppen met veel dezelfde foto’s. Maak duidelijke foto’s die veel zeggen. Op dit gebied gaat kwaliteit namelijk boven kwantiteit. Daarnaast is een duidelijke beschrijving een must, anders haken de bezoekers al snel af en gaan ze op zoek naar een volgende woning. Als u uw woning gaat verhuren is het raadzaam om altijd de prijs te vermelden. Zo weet degene die uw advertentie bekijkt waar hij/zij aan toe is.

Plaats uw advertentie op verschillende websites

Wilt u een woning verhuren? Plaats uw advertentie dan op meerdere websites. Zo vergroot u de kans dat uw advertentie gezien wordt. Op deze manier kunt u uw woning zo snel mogelijk verhuren.