Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Zinken gieter is perfect als decoratieve accessoire
15640
post-template-default,single,single-post,postid-15640,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
zinken gieter

10 aug Zinken gieter is perfect als decoratieve accessoire

Een zinken gieter kun je natuurlijk gebruiken waarvoor deze oorspronkelijk bedoeld is, namelijk voor het begieten van planten en bloemen, maar waarom zou je een zinken gieter niet ook als decoratieve accessoire gebruiken? Staat niet alleen beeldig in je tuin, maar ook in je huis! Zo weet je zeker dat je iets bijzonders in bijvoorbeeld je woonkamer hebt staan.

Zinken gieter als plantenbak

Een zinken gieter op een decoratieve manier gebruiken is eigenlijk heel simpel. Je zet de gieter in je tuin en doet er een plant of wat bloemen in. Je kunt de gieter gewoon buiten laten staan, want het weer heeft geen invloed op zink en dus zal de gieter ook niet roesten.

Zinken gieter in huis

Wil je toch liever een gieter van zink in je huis, dan is dat ook een mogelijkheid. Het staat niet alleen heel sfeervol, maar ook nog eens heel stoer vanwege het materiaal. Kies een groot exemplaar als je de aandacht er naartoe wilt trekken, of een wat kleinere als je liever iets wat minder opvallends wilt voor in je woonkamer. Ook hier kun je er weer voor kiezen om een wat bloemetjes of een plantje erin te doen, voor een kleurrijk geheel. Met deze gieter creeër je gelijk meer sfeer in huis, zonder er veel voor te hoeven doen. En wil je nog wat meer van deze landelijke, stoere elementen, dan kun je een gieter van zink perfect combineren met wat leuke houten accessoires erbij. En ben je uitgekeken op die grijze kleur die zink heeft? Dan geef je de gieter simpelweg een verfje in een kleur die jij mooi vindt en die bij de rest van je interieur past. Zinken gieters zijn niet overal zomaar meer te verkrijgen. Bij online huis-, tuin-, en woonwarenhuis wezan.nl zijn allerlei nostalgische zinken woonaccessoires te verkrijgen, waaronder ook gieters van 5 en 10 liter.