Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Zo creëer je een industriële look
15580
post-template-default,single,single-post,postid-15580,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

31 mei Zo creëer je een industriële look

Een interieur met een industriële look is helemaal in tegenwoordig. De trend is al een aantal jaren populair en nog altijd zijn er veel mensen die voor hun interieur kiezen voor een industriële look. Maar wat is een industriële look en hoe kan je deze creëren voor je eigen interieur? In dit artikel delen we daarom een aantal tips waarmee je deze look creëert in huis.

Kies voor zwart en grijs

Kleuren zijn enorm belangrijk wanneer je een industriële look in je woning wil creëren. Met felle gele en rode kleuren is dit natuurlijk onmogelijk. Kies daarom voor zwart of een combinatie van zwart en grijs. Deze kleuren zijn perfect om de look te creëren waar je naar op zoek bent.

Meubels van metalen pijpen

Meubels die gemaakt zijn van oude waterleidingen of andere metalen pijpen zijn ideaal om de look van een industriepand neer te zetten. Deze meubels zijn tegenwoordig standaard te koop, maar kunnen ook zelf of op bestelling gemaakt worden.

Meubels van steigerhout

Tegelijk met de populariteit van interieurs met een industriële look zijn ook meubels van steigerhout enorm populair geworden. Dit kunnen kasten, bedden, tafels en nog veel meer verschillende meubels zijn. Het oude uiterlijk van het hout zorgt voor de juiste look.

Stenen of beton zichtbaar

Wanneer je de look van een industrieel pand in huis wilt creëren dan is het niet nodig om de muren en vloer super netjes af te werken. Wanneer bij een muur de stenen nog zichtbaar zijn of er gekozen wordt voor een betonvloer dan creëer je hiermee een ruige industriële look.