Avenue Interieur • Interieurblog | Inrichting, Wonen & Design | Zo geef je je keuken een nieuwe look
16510
post-template-default,single,single-post,postid-16510,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

25 feb Zo geef je je keuken een nieuwe look

Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om keukens een nieuwe look te geven, zonder deze volledig te moeten renoveren. Vaak blijken keukens een enigszins achtergestelde ruimte te zijn! Vergelijk het met badkamers, die ook maar zelden worden vernieuwd. Om te voorkomen dat de keuken achterloopt bij de rest van je interieur, kan het slim zijn om hier regelmatig nieuwe elementen aan toe te voegen. Bekijk de laatste keukentrends bijvoorbeeld eens, om te zien op welke manier jij jouw keuken een impuls kunt geven. Het volledig laten renoveren van de keuken brengt vaak hoge kosten met zich mee.

 

Tip: kijk eens op sociale media! Je vindt hier talloze foto’s van de keukens van andere huishoudens. Wellicht haal je hier inspiratie uit voor je eigen keuken!

Frontjes voor op keukenkastjes gebruiken

Een van de mogelijkheden die je hebt, is het gebruik van frontjes voor op de keukenkastjes. Deze frontjes zijn relatief goedkoop en geven keukens een hele nieuwe uitstraling. Je kunt bij deze frontjes kiezen voor moderne varianten, maar ook voor een ietwat klassiek stijl. Zo vind je altijd frontjes, die aansluiten bij de huidige interieurstijl van de keuken. Het gebruik van frontjes op keukenkastjes is een goedkope manier om de keuken een nieuwe look te geven!

Gebruik een industriële stellingkast in de keuken

Naast de mogelijkheid om frontjes voor keukenkastjes te gebruiken, kan ook het gebruik van een industriële stellingkast interessant zijn. Stellingkasten lijken wellicht wat grof voor in de keuken, maar dat zijn ze niet! Je kunt de stellingkasten opvrolijken door hier je servies in te plaatsen, door glazen potten met pasta te gebruiken, enzovoorts. Op deze manier geef je de stellingkast meer kleur.

 

Tip: maak gebruik van leuke potjes met verse kruiden in de keuken! Denk aan een muntplantje, een basilicumplantje, enzovoorts. Het is heerlijk om dagelijks van verse kruiden te kunnen genieten. Daarbij geeft het je keuken een moderne look.

Tags: